EPAM Masters talk 3Компанія ЕРАМ, провідний постачальних послуг з розробки ПЗ, в рамках програми Master’s Program, розпочинає серію безкоштовних онлайн вебінарів EPAM Masters Talk для студентів. Мова йтиме про те, як побудувати власну кар’єрну траєкторію в ІТ, про можливості технічної або управлінської гілки в ІТ після досягнення рівня Senior-фахівця, яким буде майбутнє ІТ-сфери в Україні та світі і які нові тренди формуються про сто зараз.

Підбір тем не випадковий, адже саме під час навчання важливо знати про всі можливі напрямки розвитку та розуміти перспективи подальших кроків. Спікерами виступлять експерти компанії, які мають багаторічний досвід в ІТ, а також досвід проходження кризових періодів.

Спікери:

Наталія Осташко, сертифікований SCRUM-мастер, старша проєктна менеджерка з 15-річним досвідом в IT-індустрії, кар’єрний коуч.

Максим Дябін, EPAM Solution Architect з експертизою в .Net Development/Software Consulting, Backend, Software Architecture, Cloud. Досвід роботи в ІТ – 15 років.

Максим Стародубцев, ЕРАМ Director of Delivery Management. Крім управління міжлокаційними командами, Максим активно залучений в навчальні програми ЕРАМ, готовий ділитися знаннями за напрямками Program Management, Delivery Management, Project Management, People Management.

Ольга Кудоярова, старший бiзнес-аналiтик, доцент, з понад 20-річним досвідом у сфері середньої та вищої освіти, 7+ років у технічному письменництві та бізнес-аналізі.   

Вебінари пройдуть онлайн 8 та 13 грудня, 12 січня. Зареєструватися можна за посиланням лінк