Міжнародний інститут сучасних технологій (МІСТ) у співробітництві з Київським Академічним Університетом, проєктом Academ.City та Міжнародним інститутом бізнесу 7 – 8 грудня 2022 р. організує онлайн-конференцію.

Найсучасніші досягнення адитивних технологій і 3D-друку, та їх використання у відбудові української промисловості, інжинірінгу та науки.

У конференції візьмуть участь кращі світові розробники технологій, виробники обладнання, програмного забезпечення та матеріалів, а також провідні українські фахівці даної галузі.

Ми плануємо обговорити сучасні тренди у адитивних технологіях, останні досягнення у обладнанні та матеріалах, питання інженерної освіти для сучасних технологій 3Д-друку, найновіші досягнення адитивних технологій у медицині.

Запрошуємо до участі українських промисловців, а також компанії, що вже працюють з технологіями 3Д друку, викладачів та студентів інженерних спеціальностей, інженерів, зацікавлених у побудові кар’єри у галузі дизайну для сучасного виробництва.

Реєстрація на захід ОБОВ'ЯЗКОВА.

 Програма:

7 грудня: 

  • Сучасні тренди в адитивних технологіях

  •  Останні досягнення у адитивних технологіях/3Д прінтінгу

8 грудня:

  • Інженерна освіта для адитивних технологій

  • Новітні адитивні технології у медицині

Спікери:

ТуранОмер Туран

Менеджер з продажів на півночі та сході EMEA, Stratasys

Маючи майже 10-річний досвід роботи у галузі 3D-друку, пан Туран допоміг сотням компаній успішно зорієнтуватися у їхніх стратегіях адитивного виробництва, сприяючи економії грошей і часу компаній, одночасно стимулюючи інновації та швидкість виходу на ринок.

 

 

Меджіріцкі

Алекс Меджіріцкі, PhD

Президент Formlabs Ohio

 

"Світлочутливі матеріали для 3D друку"Пан Меджіріцкі отримав ступінь доктора філософії з фотохімії в Державному університеті Боулінг Грін. Був президентом компанії Spectra Photopolymers, яку придбала компанія Formlabs. В даний час є президентом Formlabs в Огайо.

 

Керім Генк

Керім Генк, PhD

Підрозділ Synopsys Simpleware

 

"Автоматична сегментація медичних моделей для 3D-друку"Отримавши ступінь доктора філософії в галузі біомедичної інженерії в Університеті Кейс Вестерн Резерв, пан Генк зробив велику кар'єру в галузі досліджень та розвитку бізнесу. В даний час пан Генк є менеджером з розвитку бізнесу в підрозділі Synopsys Simpleware.

 

Ще більше цікавої та корисної інформації про конференцію можна дізнатися тут.