QTOM MQSTЄвропейський проект “Освіта з квантових технологій” (Quantum Technology Education, QTEdu) запрошує студентів подати тези коротких онлайн доповідей, щоб представити свій проект з квантових технологій або результати своїх досліджень виконаних в рамках магістерського проекту на першому симпозіумі QTEdu Open Master – Master of Quantum Science and Technology (QTOM-MQST, Відкрита програма підготовки магістрів з квантових технологій за спеціальністю Квантові наука та технологія).

Метою європейського проекту QTEdu є співпраця з Європейською програмою Quantum Flagship у створенні навчальної екосистеми, необхідної для інформування та освіти суспільства щодо квантових технологій.

Захід проводитиметься онлайн у п’ятницю, 15 липня з 14:00 до 16:00 за східно-європейським часом.

Подання тез приймаються до п’ятниці, 24 червня, рішення про включення кандидатів до QTOM-MQST симпозіуму буде оприлюднено в понеділок, 27 червня.

Лінк для направлення тез: https://forms.gle/mYpiyuuVvkp3H4Ed9

Презентації оцінюватиме група експертів із спільноти QTOM, а найкращим студентам буде запропоновано приз: QTEdu Open Master Symposium Prize для відвідування Quantum Future Academy в Берліні у серпні 2022 року.