courses KMДрузі, є два важливих апдейти по курсах для українських студентів від іноземних викладачів.

1. Ми більш-менш фіналізували каталог курсів від UCU Open University: https://bit.ly/ucu-open-uni-courses
Наразі маємо 7 курсів, на які відкрита реєстрація. Курси математичного спрямування, а також дотичні до Data Science: Statistical Learning, Linear Algebra, Partial Differential Equations, Introduction to Functional Programming, Statistical Decision Making, Category Theory in Context.
Курси з цього каталогу будуть проводитися спеціально для українських студентів (за умови якщо будуть набиратися групи). Тобто з усіма викладачами (а це викладачі від Японії до США) домовлено, що вони будуть проводити окремі заняття з українськими студентами.
Навчання на більшості курсів починається наступного тижня. Тому поспішіть розповісти це своїм знайомим студентам, хто може зацікавитися.
Після успішного завершення курсів студентам будуть надані кредити від УКУ (відповідні сертифікати), які вони можуть перевести у свій рідний університет.

2. Інженерна школа Тандон Нью-Йоркського університету пропонує безкоштовні літні онлайн-курси з комп’ютерних наук для українських студентів.
Деталі тут: https://drive.google.com/file/d/19xPQGkFPbxh8nBLwlxna9NvrCFfMEbAZ/view
На цих курсах українські студенти зможуть навчатися разом зі студентами NYU. Тобто це не є окремі курси суто для українців, як у першій частині. Але там достатньо велика кількість місць.
Навчання на цих курсах стартує наприкінці травня та триває до середини серпня. Дедлайн подання заявок 6 травня. Так само студентам будуть зараховані кредити за посередництва УКУ.

Кредити цих курсів будуть зараховані студентам кафедри математики