Open DayШановні вступники! Наші майбутні студенти!

Київський академічний університет мріє відчинити свої двері студентам зацікавленим в науці! І це обов'язково станеться в цьому році. А наразі запрошуємо Вас на тиждень ДНІВ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ОНЛАЙН з використанням сервісу Zoom! (для кожної кафедри  День відкритих дверей буде проходити за новим посиланням в Zoom, тому просимо зареєструватись за посиланням, щоб отримати лист запрошення ). 

Ви матимете змогу познайомитися з кафедрами КАУ та отримати відповіді на всі питання, які Вас цікавитимуть. Окрім важливих процедурних питань залюбки будемо раді відповісти на  питання: а чому саме навчають на цій спеціальності? Які предмети? Де я проходитиму практику? Де і з ким я зможу працювати?

Ці заплановані онлайн-зустрічі мають на меті надати Вам якомога більше інформації про спеціальність, освітню програму, саме від людей, які Вас навчатимуть.

Старт вже 8 липня о 11-00. Спочатку ви можете дізнатись про Кафедру математики та 122 спеціальність “Комп’ютерні науки” (програма).

9 липня о 14-00 почнеться День відкритих дверей  Кафедри теоретичної та математичної фізики  і   Кафедри фундаментальних проблем загальної та прикладної фізики, де навчаються магістри за 104 спеціальністю “Фізика та астрономія” (програма).

Будемо раді Вас бачити на дні відкритих дверей, а в подальшому на лавах нашого університету.

Переглянути відеозапис 122 спеціальності