вискочивЗапрошуємо Вас взяти участь у воркшопі «Art Meets Science in Ukraine: Exploring Creative Possibilities in Interactive Art and Scientific Visualization» з віртуальної реальності, який пройде у КАУ.

Цей міждисциплінарний майстер-клас пропонує паралельні сесії, присвячені двом різним галузям: інтерактивне 3D-мистецтво та наукова візуалізація.

Обидва напрямки надають практичну підготовку по ігровому рушію Unity, конвеєру візуальних ефектів реалізованому в ньому та віртуальній реальності (VR). Сесія з інтерактивного 3D-мистецтва фокусується на 3D "хмарах точок", створених з відсканованих на Ваш вибір об'єктів або онлайн-стрімів з 3D-камер. Сесія наукової візуалізації зосереджена на візуалізації об'ємних і точкових даних з використанням естетично привабливих технік. Детально ознайомитися з програмою заходу можна тут.


Семінари проводить Jiří Vyskočil, який закінчив факультет обчислювальної фізики плазми на факультеті ядерних наук та фізичної інженерії Чеського технічного університету в Празі.
Експерт із високопродуктивних обчислень, великомасштабного моделювання, програмування та візуалізації, наразі просуває міждисциплінарні дослідження в CASUS, Центрі розуміння передових систем Гельмгольц-Центрум Дрезден-Россендорф.

Протягом тривалого часу він працював над мистецькими проєктами з Якубом Гросом, магістром, художником і викладачем інтерактивного мистецтва в Празькому міському університеті.

Час: 15-20 травня 2023 року
Місце: Науково-освітній простір в КАУ
Мова: Англійська (необхідний мінімальний рівень мови)
Реєстрація обов’язкова та відкрита для всіх, проте перевага надається студентам та тим, хто може взяти участь наживо.

Записи занять: