3D printing courses 2021Багато хто з вас чули про 3D друк, і при цьому більшість вважає, що це щось з області високих технологій, а тому дуже складне, дороге і недоступне. Насправді все набагато простіше, цікавіше і доступніше. Кожен, хто пройде навчання на цьому курсі, зможе зібрати або купити свій власний побутовий 3D-принтер, відкриваючи практично безмежні горизонти моделювання, прототипування і створення ексклюзивних речей. В курсі буде продемонстрований весь технологічний процес друку тривимірних об'єктів. Ви дізнаєтеся, що таке 3D-моделі і як їх створюють в редакторах тривимірної графіки, наочно побачите, якими способами формують об'ємні фігури 3D-принтери, дізнаєтеся, з яких функціональних елементів вони складаються, зрозумієте, як працює керуюча електроніка. Буде показано будову, а також способи збирання і налаштування персонального 3D-принтера, що друкує пластиком і композитом.

Онлайн курси буде проводити лабораторія «3D Tridium Lab» Інноваційного Центру КАУ починаючи з 27.04.2021року. Періодичність: щотижня. Тривалість: два місяці.

Програма навчальних курсів:

Тема 1 Технології 3Д друку.

Тема 2 Кінематика 3Д принтерів.

Тема 3 Необхідне програмне забезпечення 3Д друку.

Тема 4 Налагодження роботи 3Д принтеру.

Тема 5 Створення власних 3Д моделей.

Відповідальна особа: к.т.н. Котетунов Віктор Юрійович, керівник проєкту «3D Tridium Lab» Інноваційного Центру КАУ. Лабораторія займається 3D моделюванням, 3D друком і VR технологіями.

Реєстрація для усіх відвідувачів курсів є обов'язковою.

Реєстрація за посиланням