robo 144 квітня 2021 року відбудеться фінал 11-х Всекитайських змагань з робототехніки United Robots Elite Challenge. Змагання будуть міжнародними і пройдуть в онлайн-форматі. Проведення української секції в фіналі United Robots Elite Challeng   організовує Науково-освітній центр КАУ-Risen. Секція пройде у приміщенні Київського академічного університету.

До змагань будуть допущені команди, які посіли призові місця у попередніх турнірах United Robots Elite Challenge. Зокрема, для участі в українській секції United Robots Elite Challeng вже запрошені команди ERA, ERA_junior та UkraineRoboMagic, в яких приймають участь   школярі з ліцеїв та середніх шкіл м. Києва та Києвської області Ці команди отримали призові місця в попередньому турнірі United Robots Elite Challenge, українська секція якого проходила в     Київському академічному університеті 12 грудня.

Команди, які не брали участі у попередніх турнірах, також мають можливість потрапити відразу до фіналу. Для цього їм необхідно записати відео, на якому вони зможуть довести свою високу кваліфікацію і показати результат, не гірший за третє місце в українській секції відбіркового турніру. Дедлайн надсилання цього відео – 20 березня. До змагань допускаються команди, що складаються з учасників віком 3-18 роки.

Офіційний сайт змагань: http://www.unitedrobots.cn/.

Правила різних програм змагань та вимоги до відео ви можете знайти за посиланням на Google-диску. Також відповідну інформацію можете знайти на офіційному сайті.

За детальною інформацією та з будь-яких технічних питань звертайтеся до організаторів української секції, науково-освітнього центру КАУ-Risen: +38 063 478 6322; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Українські команди-переможниці відбіркового турніру