GUTT UP header 1

Два кроки позаду, і на нас чекає завершальний вебінар із серії «Creating impact with science marketing»!

Важко заперечити, що наукова інформація відіграє важливу роль у розвитку сучасного суспільства. На жаль, обмін цією інформацією відбувається, переважно, між вченими та спеціалістами тоді, як громадськість і політична спільнота залишаються поза межами наукової комунікації.

Однак, саме інформування громадськості про наукову діяльність та створення позитивного образу наукової установи можуть збільшити ймовірність того, що якісні наукові висновки та поради знайдуть підтримку і вплинуть на процес формування державної політики.

Третій вебінар “Managing Public Affairs in Research” охопить ці важливі аспекти комунікації та розповість про стратегічну реалізацію зв’язків з громадськістю для просування наукових досліджень.

Приєднуйтесь, щоб отримати можливість:

  • дізнатися про стратегію зв’язків з громадськістю та управління зацікавленими сторонами (стейкхолдерами) як основними елементами для просування наукових досліджень;
  • проаналізувати потенціал та вплив стейкхолдерів, а також створити дорожню карту управління державними справами в галузі досліджень та інновацій;
  • сформулювати питання та ідеї щодо реалізації механізмів зв’язків з громадськістю для своїх досліджень;
  • дізнатися про різні системи фінансування досліджень (ЄС / Німеччина / Україна).

Воркшоп “Managing Public Affairs in Research”:

Коли: 30 червня 2020 р., 14:00 - 15:00
Часовий пояс: (GMT + 01: 00) Амстердам, Берлін, Берн, Рим, Стокгольм, Відень
Робоча мова: англійська.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/4vt1eQ27Mj663YXC8
Щоб приєднатися до зустрічі: webconf.vc.dfn.de/dieswebinariii/

До зустрічі на вебінарі!

Захід відбувається в рамках проєкту Німецької служби академічних обмінів DAAD «German-Ukrainian Transfer Technology University Partnership» (GUTT.UP), який реалізовується Вюрцбурзьким університетом імені Юліуса Максиміліана разом з Київським академічним університетом та Львівським національним університетом імені Івана Франка.

Детальніше про проект

Звертаємо увагу, що кожен вебінар відбудеться за різними лінками. Переглянути дати, теми та посилання можна тут.