Kostyuk 300x264

Оголошується конкурс на щорічну Премію імені П.Г. Костюка, яка надається Науковим товариством ім. Шевченка (Нью Йорк, США) з Фонду Костюка.

На премію можуть претендувати молоді вчені (з науковим ступенем кандидата наук), що працюють в Україні, в галузі біомедичних досліджень, з не більш ніж 10-річним (станом на 11.11.2018 р.) стажем роботи після захисту кандидатської дисертації. Науковці, що вже отримували цю Премію, не можуть приймати участь у конкурсі.

Вся документація повинна бути надана в електронному вигляді. Аплікацію надсилати у вигляді приєднаного файлу (прізвище.pdf) за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 11 листопада 2018 року (включно).

Будуть враховуватися такі критерії:
а) оригінальність та інноваційність ваших наукових підходів;
б) здатність зробити все можливе з наявних ресурсів;
в) значення ідей досліджень;
г) значення отриманих результатів;
д) наукові заслуги заявника та рівень публікацій.

Підрахунок балів і відбір переможця буде здійснюватися донорами Фонду Костюка Наукового товариства ім. Шевченка в США (зарубіжними вченими, що працюють у сфері біомедичних досліджень).

Лауреати Премії Костюка будуть нагороджені меморіальним знаком і персональною грошовою премією (30 тисяч гривень) в ході спільного урочистого засідання Вченої Ради та Ради молодих вчених Інституту фізіології ім. О.О.Богомольця НАН України. Переможці та номінанти будуть мати можливість для презентації своєї наукової роботи на церемонії нагородження.

Більше інформації про цьогорічну премію можна знайти на сайтах Українського товариства нейронаук та Фонду імені П.Г. Костюка.